Politica de retur si livrare:

www.proficonstruct.ro doreste sa isi multumeasca clientii in proportie de 100%! Stim ca acest tel e greu de atins si vor exista clienti care vor dori sa restituie produsele cumparate de la noi. Intelegem acest lucru si dorim sa venim in ajutorul acelora dintre voi care dintr-un motiv sau altul doresc sa returneze produsele sau sa le schimbe.

Conditiile in care puteti returna comanda: 

1. Renuntarea la produsele cumparate fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta (Ordonanta Guvernului nr. 34/2014) OUG 34/2014

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : daca produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru restituirea valorii produsului, mai putin cheltuielile de transport intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data achizitiei, fara invocarea unui motiv si fara penalitati.

Pasii de urmat pentru RETURNAREA produsului:

 1. Ne potii informa cu privire la decizia de a te retrage din prezentul contract printr-o declaratie neechivoca la adresa de mail comenzi@proficonstruct.ro
 2. Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. 
 3. Cheama curierul si trimite cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre  EMA CONSTRUCT MONTAJ SRL, achitand taxa de transport, catre str. Sfantul Petru 19, Glina, Ilfov

Pasii de urmat pentru SCHIMBAREA produsului:

 1. Te rugam sa ne scrii un email cu subiectul ” Schimbare de Produse” iar in cel mai scurt timp o sa fiti contactat de un agent proficonstruct.ro, urmeaza sa fiti contactati de catre firma de curierat DPD CURIER pentru ridicarea coletului. 
 2. Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. 
 3. Cheltuielile de transport pentru produsele returnate vor fi suportate de catre client, iar cheltuielile de transport pentru produsele la schimb vor fi suportate de catre proficonstruct.ro!
 • Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. 
 • Nu sunt acceptate pentru retur produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi (nesemnalate ca si defecte estetice in primele 48 de ore de la receptionarea produsului).
 • Clientul poate renunta la decizia de retur si dupa ce produsul returnat a intrat in posesia Furnizorului. In acest caz costurile de returnare sau relocare a produsului sunt in atributiile Clientului.
 • Ai dreptul de a returna intreaga comanda sau o parte a acesteia, dar nu poti returna mai putin de un produs complet (25 bucati de sipca). 
 • In cazul depasirii termenului de 14 zile, Cumparatorul isi pierde dreptul de a returna produsul (de a se retrage din contract). Pentru a respeecta termenul limita de retragere, este suficient ca Cumparatorul sa trimita comunicarea (mail catre comenzi@proficonstruct.ro) privind exercitare dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere. 
 • Proficonstruct.ro are dreptul de a amana rambursarea pana la data la care primeeste inapoi produsele sau pana la momentul la care Cumparatorul ii va furniza dovada ca a trimis inapoi produsele. Produsele returnate vor fi expediate catre: SC EMA CONSTRUCT MONTAJ SRL, Strada Sfantul Petru 19, Glina, Ilfov. 
 • Fondurile vor fi returnate în contul dvs. în decurs de 3-5 zile lucrătoare de la momentul verificării coletului returnat. În situații excepționale, această perioadă poate fi extinsă până la 14 zile. Fondurile vă vor fi returnate în funcție de metoda de plată aleasă inițial.
  ● Dacă comanda a fost plătită ramburs sau prin transfer bancar, returul banilor se va efectua în contul bancar menționat de către dumneavoastră pe Formularul de Returnare.
 • Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate). 

NOTA! Nu acceptam pachete cu plata ramburs. Nu acceptam pachete al caror expeditor nu poate fi indentificat. Nu ridicam colete de la Posta Romana sau orice alt Oficiu Postal.

2. Produse defecte sau care prezinta deteriorari in momentul primirii:


Facem tot posibilul ca produsele sa fie livrate fara defecte. Insa in cazul in care primesti un produs defect, tot ce ai de facut este sa contactezi echipa proficonstruct.ro si vom aranja ca produsul sa fie inlocuit.
In cazul produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, iti recomandam sa accepti produsele si sa ne contactezi, noi urmand sa-ti expediem de urgenta produsele la schimb fara niciun cost aditional. 

3. Produse livrate gresit:


Daca ti s-a livrat alt produs decat cel comandat, te rugam sa semnalezi cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, vei plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, vei primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

Politica de livrare:

Produsele si/sau Serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar va fi raspunzator pentru orice consecinta determinate de aceste erori (ca de exemplu, fara a se limita la Comanda intarziata, transmisa gresit, etc).

proficonstruct.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului. Totodata, in acest caz, proficonstruct.ro nu poate fi tinut raspunzator pentru orice eventual prejudiciu suferit de Client ca urmare a intarzierii in livrarea Comenzii.

Prin finalizarea comenzii, clientul declara in mod expres ca este de acord ca un reprezentant proficonstruct.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil (e-mail/ telefon) pentru confirmarea a Comenzii.

Proficonstruct.ro poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca Clientul sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

*esuarea / invalidarea tranzactiei online;

*neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;

*date incomplete sau incorecte ale Clientului;

*activitatea Clientului poate produce daune site-ului proficonstruct.ro

*cel putin 2 (doua) livrari consecutiv esuate;

*alte motive obiective: de exemplu fara a se limita la situatia in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

Contractul se considera incheiat intre Client si proficonstruct.ro in momentul primirii de catre Client de la proficonstruct.ro, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Client nu poate fi livrat de catre proficonstruct.ro, ne obligam sa informam Clientul asupra acestui fapt si, in cazul in care Clientul a achitat anterior acestei informari contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, sa returnam in contul Clientului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 14 zile de la data la care proficonstruct.ro a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de incetare a Contractului.

Prin plasarea Comenzii, clientul certifica faptul că a împlinit vârsta de 18 ani.

Proficonstruct.ro va notifica clientul prin sms/email cu privire la statusul Comenzii (i.e. initiere si preluare comanda, trimitere si ridicare colet) si va trimite chestionare de evaluare a serviciilor.

Data estimata de livrare poate varia in functie de produs si de furnizor.

Livrarea produselor se poate realiza prin intermediul curieratului sau cu masina furnizorului la o adresa specificata in formularul de comanda.

Costurile livrarii – gratuit pentru comenzile ce depasesc 1000 lei ( valabil pentru produsele furnizorului Top Profil Sistem), gratuit pentru comenzile ce depasesc 2400 lei (valabil pentru furnizorul BILKA).

Se achita integral in avans comenzile plasate la urmatorii furnizori: BILKA, Wetterbest, Novatik, Fakro, Belprofile. Modalitatile de plata sunt urmatoarele: transfer bancar sau cash/card in showroom-ul nostru.

Cum ne poti contacta?

Telefonic la 0722843223 sau 0766839544

Email comenzi@proficonstruct.ro

Shopping Cart